1. La Vida Events behoudt zich het recht voor om een bezoeker te allen tijde de toegang te ontzeggen.
  2. La Vida Events behoudt zich het recht voor om bezoekers op de evenementenlocatie te controleren op beeld- en geluidsdragers.
  3. Bezoekers van La Vida Events dienen op verzoek een fouillering bij de ingang te accepteren.
  4. Voor alle evenementen georganiseerd door La Vida Events geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Bij twijfel bent u verplicht een identiteitsbewijs te tonen. Bent u nog geen 18 jaar oud of kunt u zich niet legitimeren, dan wordt u de toegang tot het evenement ontzegd. 
  5. Eigen consumpties, flessen, blikjes, alcohol, glaswerk en brandgevaarlijk materiaal zijn op het evenement verboden en mogen niet mee naar binnen worden genomen.
  6. Drugs zijn verboden. Dit geldt zowel voor persoonlijk gebruik als voor verkoop.
  7. Het bezit en/of gebruik van lachgas is tijdens onze evenementen ten strengste verboden.
  8. Bij de ingang worden bezoekers streng gefouilleerd. Bezoekers die drugs in bezit hebben, worden doorverwezen naar de politie.
  9. Wapens zijn ten strengste verboden. Wees slim en zorg ervoor dat u alle voorwerpen, die als wapens kunnen worden beschouwd, thuis laat. Voorwerpen die als wapen gebruikt kunnen worden, worden in beslag genomen.
  10. Het bezoeken van het evenement is op eigen risico.
  11. Om de veiligheid van al onze bezoekers te garanderen, is het opnieuw betreden van het evenement nadat uw ticket is gescand, verboden.
  12. La Vida Events aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade of verlies van eigendommen of fysieke toestand van bezoekers.
  13. Op de locatie en de nabije omgeving zal de beveiliging toezicht houden op mogelijke rellen. Personen die zich misdragen worden uit het gebied verwijderd.
  14. Het is verboden om (semi)professionele camera-apparatuur mee te nemen naar het evenement, tenzij er een persaccreditatie is afgegeven. Een gewone (digitale) camera is toegestaan en een GoPro-camera is toegestaan. Selfiesticks zijn niet toegestaan.
  15. Annulering of restitutie van gekochte tickets of munten/tokens is niet mogelijk. 
  16. La Vida Events is niet aansprakelijk voor gehoorschade. Wij raden bezoekers van onze evenementen ten stelligste aan om gehoorbescherming te dragen.
  17. Bezoekers van La Vida Events dienen zich bij de ingang, of later op verzoek, op het festivalterrein te laten fouilleren.
  18. Aanwijzingen van het personeel en de beveiligingsmedewerkers moeten te allen tijde worden opgevolgd.
  19. Roken is alleen toegestaan in de openlucht of in de daarvoor toegewezen ruimtes.